Beer Garden otvoren do 28. avgusta donosi još brojne koncerte!

dana Aug10 2018

Četvrti Beer Garden koji se održava na samom početku makiške strane Ade Ciganlije, u saradnji sa SubBeernim Centrom, od 4. jula okupio je ogroman broj izvođača i posetilaca, a ovog petka hedlajne je Repetitor, a u subotu Ana & The Changes i Sana Garić.

Ana Ćurčin je početak godine obeležila koncertom na prestižnom Eurosonic festivalu u Holandiji, a leto serijom nastupa u Rumuniji. Sa kompletnim bendom Ana & The Changes u subotu, 11. avgusta, nastupiće prvi put na Adi Ciganliji. Grupu čine Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini i Ana Ćurčin.

Publiku će u subotu rasplesati Sana Garić, koju su posetioci SubBeernog centra već upoznali tokom zimske sezone u Cetinjskoj 15. Letnju baštu ovog kluba, na Adi Ciganliji, oplemeniće nastupom sa bendom, sa kojim je u međuvremenu nastupala širom regiona.

Beer Garden je ove godine otvoren do 28. avgusta, ali u periodu trajanja Belgrade Beer Fest-a, kao i dan posle toga, od 15. do 20-og avgusta, ova manifestacija neće biti aktivna. Prvi nastup nakon toga je DEMO BUNT u utorak 21. avgusta.

Neki od predstojećih nastupa na Beer Gardenu:

08/08 The ROAD DOGS – blues from Minsk,Belarus
09/08 Gitarinet
10/08 Repetitor + Prototip
11/08 Ana & The Changes + Sana Garić
12/08 Texasflood Belgrade
13/08 Ljubičice&Co. + Buč Kesidi

14/08 DEMO BUNT – svakog utorka u saradnji sa Bunt Rock Festivalom (RTS) nastupaju istaknuti demo bendovi. Podsećamo da je ulaz na sve koncerte na Beer Gradenu BESPLATAN.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beer Garden otvoren do 28. avgusta donosi još brojne koncerte!”


« Poznat filmski program ovogodišnjih „Filmskih susreta“ u Nišu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook