Barselona pokreće zvanični Viber čet bot

dana Sep11 2017

FK Barcelona predstavlja svoj zvanični čet bot na VIberu, i time pruža njenim navijačima širom sveta način da se redovno informišu, aktivno prate klub i učestvuju u izboru “ViberBarsa igrača meča”. Ova novina se uvodi tek nekoliko nedelja posle predstavljanja zvaničnog klupskog paketa Viber stikera i javnog naloga – koji danas prati preko 4.4 miliona njenih poklonika na ovom zvaničnom kanalu komunikacije FK Barselone.

BarsaViber igrač meča” aktivnosti u čet botu omogućiće navijačima kluba da izraze svoje uzbuđenje pred meč, prognoziraju ishod meča, glasaju za najboljeg igrača susreta i ocene nastup tima – iz meča u meč.

Da bi stvari bile zanimljivije, samo šestorica fudbalera kluba će moći da postanu kandidati za “BarsaViber igrača meča” na svakoj utakmici – na osnovu prikaza jedne od najvećih svetskih kompanija za obradu sportskih podataka – Opta, koja će pružiti momentalnu analizu nastupa igrača – i samo oni igrači koji budu prevazišli svoje prosečne rezultate mogu postati kandidati za ovu titulu.

Fudbaler koji bude osvojio najviše glasova u izboru za “BarsaViber igrača meča” – na kraju sezone će biti počasno imenovan za “BarsaViber igrača godine” od strane kompanije Rakuten Viber.

Učestvovanjem u aktivnostima Barsinog Viber čet bota, i navijači će biti u mogućnosti da se takmiče za titulu “BarsaViber navijač godine” – što će im omogućiti da osvoje VIP posetu stadionu Kamp Nou, uz priliku da lično upoznaju Barsine superzvezde. Od pobednika će se očekivati da bude najprecizniji od svih Barseloninih pratilaca u procenama koje od njega bude tražio čet bot – uključujući rezultate mečeva, izbor za najboljeg igrača meča i procene vrednosti nastupa tima.

Ovo posebno navijačko iskustvo za poklonike FK Barselone nastalo je iz zajedničnih aktivnosti    ČetLip, Inskauts i Opte.

“Barsin zvanični Viber čet bot sadrži strast i entuzijazam koji svaki navijač oseća pred meč – bilo da se on nalazi na stadionu ili negde drugde,” napominje Đamel Agaua, Globalni direktor kompanije Rakuten Viber. “Upravo ovo smo zamišljali u nastojanjima da prikažemo naše zajedničke vrednosti sa FK Barselonom: učešće navijača na globalnom nivou putem tehnoloških rešenja, koja će njihovom glasu dati pravu važnost – pored bučnog navijanja u njihovim dnevnim sobama ili drugde.”

“Jedan od najvećih izazova u praćenu sporta danas je kako podariti navijačima osećaj da su zaista uključeni u ono što se dešava na sportskom borilištu. Viberov bot pruža posvećenim navijačima mogućnost da, putem Viberove platforme, ne samo osećaju – već i da su svesni koliko su zapravo uključeni u zbivanja na terenu – jer će njihovi glasovi direktno uticati na to ko će osvojiti istaknutu nagradu za igrača godine,” ističe Rasel Stopford, Direktor digitalnih komunikacija FK Barselone. “Ovo je pravi podsticaj, izazov i nagrada za sve uključene!”

Izbor za  “BarsaViber igrača utakmice” postaje aktivan 9. Septembra 2017. tokom meča FC Barselona – Espanjol.

Preuzmite Viber i uživajte u jedinstvenom iskustvu putem linka: bit.ly/2iVr3PK


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, sport, trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Barselona pokreće zvanični Viber čet bot”


« The Chainsmokers globalni brend ambasadori Tommy Hilfigera

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook