Bambi predstavio “My Wellness Time” aplikaciju i narukvicu

dana Oct11 2014

Kompanija Bambi i brend Wellness predstavili su „My Wellness Time“ android aplikaciju i narukvicu, namenjene svima koji žele da prate svoje fizičke aktivnosti i vode zdrav život. Izborom opcije za dan ili noć na narukvici, korisnik može da vidi potrošenekalorije, pređenu distancu i broj koraka tokom dana, odnosno kvalitet i dubinu sna tokom noći. Aplikacija i narukvica povezuju se međusobno uz pomoć Bluetooth-a, veoma su jednostavne za korišćenje i korisniku pomažu da na osnovu dobijenih informacija podigne kvalitet života na viši nivo.

„Nakon što smo prošle godine potrošačima omogućili da kroz aplikaciju „Wellness day“ dobijaju korisne savete za zdrav i srećan život u oblasti ishrane i fitnesa, odlučili smo da ljubiteljima Wellness-a omogućimo da, pored trendova, prate i osluškuju i sopstveni organizam. To je bio sledeći logičan korak i verujemo da će naši potrošači rado koristiti novu „My Wellness Time“ aplikaciju i narukvicu, kako bi pratili i poboljšali svoje aktivnosti i naravno osetili taj dobar osećaj koji se vidi“, izjavio je Milorad Sekulić, brend menadžer za Wellness kompanije Bambi.

Wellnes integralni keks miljenik je potrošača jer predstavlja savršen spoj zdravog i ukusnog. Pripremljen od najkvalitetnijih integralnih žitarica, bogat je izvor biljnih vlakana i vitamina A, D i E i podstiče pravilno funkcionisanje metabolizma, utiče na opšte zdravstveno stanje i jača imuni sistem. Namenjen je svim generacijama, a idealan za osobe koje se bave fizičkom aktivnošću, imaju poseban režim ishrane ili jednostavno žele najbolje za svoj organizam.
Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

 1. goran stevanovic

  1

  Probao sam sve vrste Vasih welnes kekseva.
  Sve pohvale!Mislim da bi mogli da Vam pozavide na kvalitetu i ukusu cak i najveci EU brenbovi.
  Moji omiljeni su welnes sa cokoladom i onaj sa suvim grozdjem mada je svaki lep na svoj nacin.
  Bravo!Sve cestitke!

  11 Oct

Odgovori na “Bambi predstavio “My Wellness Time” aplikaciju i narukvicu”


« Promovisan žreb dvanaestog teniskog turnira poznatih Srbije

RSS trendovi

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook