Balkan Biznis Forum 2019 poslovni događaj u Kombank dvorani

dana Sep18 2019

Pod sloganom “Od Davosa do Beograda” u Kombank Dvorani će 07. novembra od 9 do 17h biti održan Balkan Biznis Forum 2019.

Kako navode organizatori, glavne teme biće TRANSFORMACIJA – Budućnost liderstva i rast. U goste ovoga puta dolazi Herminia Ibarra, članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu i profesor na Londonskoj školi biznisa i Univerzitetu Harvard, za čija predavanja se u Londonu uvek traži karta više.

Kao jedna od najuticanjijih mislilaca menadžmenta i liderstva današnjice, prof. Ibarra će na Forumu imati autorsku radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu. Sa nama će podeliti ogromno iskustvo koje je stekla kroz konsultovanje međunarodnih kompanija širom sveta. Odbacujući standardne smernice za razvoj liderstva, pokazaće nam koji su najefikasniji načini za promenu.

Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, HR i L&D menadžere, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.

Kako navode organizatori, snažni timovi sa visokom motivacijom postižu najbolje rezultate.”Zbog toga mnogi naši klijenti dovode ceo svoj menadžerski tim na naše događaje. Kada naučite nešto zajedno i imate zajedničko razumevanje budućih izazova i mogućnosti, možete stvorit ibolju budućnost za svoju kompaniju. Kompanija ne može da raste ako njeni lideri ne rastu”, poručuju.

Već treći put zaredom Balkan Biznis Forum je posvećen preduzetništvu, marketingu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što ove konferencije čini tako izuzetnim je jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosfere i znanja. Na ovim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri, mislioci, istraživači i uticajni ljudi.

Balkan Biznis Forum je jedan od najatraktivnijih poslovnih događaja u region i šire. Posebna pažnja posvećuje se svakom detalju i cilj je da Balkan Biznis Forum ponudi nezaboravno iskustvo koje pokreće na akciju, motiviše da mislite drugačije, ostavlja ljude nadahnutim.

Uz edukativne radionice, uživajte u druženju, networkingu, razmeni ideja, inspiraciji i motivaciji! Ulaznice se mogu kupiti na www.bbforum.rs ili na blagajni Kombank Dvorane.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Balkan Biznis Forum 2019 poslovni događaj u Kombank dvorani”


« Maja Louis: Život bira umetnike

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook