Arapska princeza postaje urednica Vogue magazina

dana Jul26 2016

Princeza Dina Al Juhani Abdulaziz jedna je od najmodernijih dama Saudijske Arabije. Ona ima veliki uticaj na svetsku modnu scenu. Arapska princezu često možete videti u rubirkama najbolje obučenih daman a Nedeljama mode, ona je vlasnica concept store-a i prodaje odeću najpoznatijih modnih brendova. Kako ona kaže u njenom butiku se ne kupuje samo odeće, već se žene mogu inspirisati i obrazovati.

Dina,istančanog modnog ukusa, odnedavno je urednica arapskog izdanja magazine Vogue. U ovaj magazine se zaljubila još kao devojčica. Postala je princeza 1996. godine kada se udala za princa Abulaziza bin Nasera Bin Abdulaziza el-Sauda. Sudbonosno “da” izgovorila je u venčanici koju je za nju dizajnirao Azedin Alaja. Ona instinktivno prepoznaje što je dobro za njene kupce, a verujemo da će arapski Vogue uz ovakvu kreativnu urednicu preneti snažnu modnu poruku kakvu ona šalje svojim odevnim kombinacijama.

Prvo izdanje je planirano u oktobru, a do tada pogledajte neodljive stajlinge Dine Al Juhani Abdulaziz, moderne princeze i buduće modne urednice prestižnog magazina.


Jovana Šošević
je "Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš. " | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Arapska princeza postaje urednica Vogue magazina”


« H&M Video za For Every Victory kampanju slavi lična dostignuća

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook