Aleksandar Ilić na Izraelskom festivalu

dana Jun1 2018

Aleksandar Ilić profesor u Institutu za umetničku igru, baletski umetnik, koreograf i umetnički direktor BELEF-a na poziv Ministarstva inostranih poslova Izraela i Ziv Nevo Kulmana, šefa kulturne diplomatije izraelskog Ministarstva inostranih poslova, a na predlog Ambasade Izraela u Beograda gost je Izraelskog festivala u Jerusalimu.

 Izraelski festival koji se održava od 23. maja do 9. juna uz podršku Ministarstva inostranih poslova Izraela po prvi put pozvao je više od 30 umetničkih direktora festivala, predstavnika kulture i novinara iz celog sveta. Međunarodno priznati interdisciplinarni festival koji se održava svake godine u Jerusalimu predstavlja najbolje produkcije u plesu, muzici, drami i pozorištu, kao i performanse iz celog sveta i originalne izraelske produkcije koji će se izvoditi i na otvorenom prostoru.

Ovo 57. izdanje Izraelskog festivala nudi program jedinstvenih nastupa koji predstavljaju savremene umetničke trendove iz celog sveta – nove interdisciplinarne radove koji nisu prikazani ni u jednom drugom okruženju, nastojeći da predstavi nove pozorišne stilove, pored klasičnih, visoko kvalitetnih i jedinstvenih produkcija. Tokom festivala gosti će imati priliku da učestvuju u brojnim stručnim konferencijama, radionicama, predstavama i događajima iz umetničke igre i teatra.

Pored Aleksandra Ilića iz Beograda, gosti Izraeleskog festivala iz Srbije su i Nemanja Milenković, direktor fondacije Novi Sad 2021. Evropska prestonica kulture i Vuk Radulović i direktor programskog razvoja fondacije Novi Sad 2021. Evropska prestonica kulture.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Aleksandar Ilić na Izraelskom festivalu”


« Selektor odabrao konačan spisak putnika za Rusiju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook