Aleksa Jelić promovisao pesmu i spot “Disko i fank”

dana Jul15 2014

U hotelu Moskva održana je nedavno promocija novog singla i video spota Alekse Jelića za pesmu “Disko & Funk”. Pesma koju je pop pevač dobio na poklon od legendarnog Olivera Mandića naišla je na fantastične reakcije javnosti, a prvi put je izvedena u finalu šou programa “Ples sa Zvezdama”. Video spot je rađen po svetskim standardima a pod pokroviteljstvom kompanije Mercedes.


Žika, Dragi i Aleksa

“Presrećan sam što su pesma i video spot naišli na odličan prijem kod publike, a neskroman ću biti i reći da sam tako nešto i očekivao. Ovo je jedna od najboljih pesama koje sam do sada snimio i jedan od najlepših tekstova koje sam do sada odpevao. Hvala Oliju kao i svim saradnicima koji su pomogli da ova pesma i video spot zažive. Neki će reći da je prebrzo jer je singl pod nazivom JOŠ JEDNOM koji sam radio u saradnji sa Tijanom Bogićević i Dragijem Jelićem još uvek u jeku promocije ali ova pesma prosto nije mogla više da čeka. Leto je pred nama, a ja nam želim da ono bude radosno, veselo, razigrano i srećno… Uostalom to je i poruka pesme “Disco & Funk” … Čeka me nekoliko koncerata u julu mesecu, a avgust je rezervisan za poduži odmor…. A onda ćemo videti u kom će pravcu zazvoniti telefon… Družimo se od jeseni, a do tada uživajte uz DISCO & FUNK!” – izjavio je vidno raspoloženi Aleksa.


Sara Jovanović i Irina Radović

Podršku kolegi su pružile i mnoge javne ličnosti među kojima i Irina Radović, Ana Štajdohar, Marija Mihajlović, Sara Jovanović, Nevena Božović, Saška Janković, Stefan Koković, Tijana Bogićević, Vanesa Šokčić, Vukašin Brajić i naravno Dragi i Žika Jelić.

Uživajte u spotu!

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Aleksa Jelić promovisao pesmu i spot “Disko i fank””


« Njihov svet

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook