Akupunktura grada

dana Oct2 2012

Kulturni Front i KC Grad službeno pozivaju zainteresovane mlade stručnjake za saradnju na međunarodnom projektu “City Acupuncture” – „Akupunktura grada“ u sklopu evropskog programa Kultura 2007-2013, kroz učestvovanje na drugoj radionici koja će se održati u Beogradu, od 15. -19. oktobra 2012.

Projekt ‘City Acupuncture’ sprovodiće se kroz 2 godine (od jula 2012. do maja 2014.) u pet gradova: Skopje, Beograd, Zagreb, Sarajevo i Split. U svakom gradu će se održati petodnevna interdisciplinarna radionica na kojoj će učestvovati studenti i mladi stručnjaci (do 35 godina) različitih struka (arhitektura, kulturna antropologija, likovna umjetnost, dizajn itd.) iz svakog grada. Tema radionice je interdisciplinarno osmišljavanje malih intervencija s uticajem na kvalitetu gradskog života. Po završetku svake radionice sledi i realizacija odabranih rešenja.

Projekt sprovodi konzorcij sastavljen od sledećih organizacija: Društvo arhitekata Zagreba u ulozi koordinatora projekta s partnerima Public Room Sarajevo, Public Room Skopje, Kulturni front iz Beograda te Društvo arhitekata Splita u ulozi pridruženog partnera. Podeljen je u nekoliko faza:
• Faza 1 Interdisciplinarne radionice u Skopju, Beogradu, Sarajevu, Splitu i Zagrebu.
• Faza 2 Intervencije u prostoru, u istim gradovima.
• Faza 3 Evaluacija izvedenih intervencija i projekta
Radionica u Beogradu je druga radionica u nizu i organizuje je Kulturni Front i KC Grad u period od 15. – 19. oktobra 2012.

PRIJAVA

Zainteresovani timovi ili pojedinci pozvani su da pošalju svoju prijavu do 5. oktobra 2012. godine koja sadrži kratki CV ili CV-je svih članova te barem jedan primer koji po njihovom mišljenju najbolje ilustruje male, ali efektne intervencije u gradskom prostoru.

Materijal (linkovi, fotomontaže, skice, tekst i sl.) uz kratki popratni vlastiti komentar poslati na mail beograd@cityacupuncture.org. Prednost pri izboru imaće interdisciplinarni timovi ili će za učestvovanje na radionici biti odabrane individualne prijave različitih profesija. Rezultati izbora biće objavljen na stranicama sajta GRADa do 7. oktobra 2012.
Više o projektu i radionicama na www.gradbeograd.eu


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Akupunktura grada”


« Drugo polufinale USCE FashionBloger takmicenja u stajlingu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook