Akua Naru 26. oktobra u klubu Drugstore Beograd

dana Sep25 2017

Posle Londona, Rio De Janeira, Berlina i drugih gradova, došao je na red Beograd I jazz hip hop događaj – Akua Naru sa live bendom u klubu “Drugstore Beograd” 26. oktobra!

U sklopu promocije Terminal Music& Arts Festivala, beogradska publika će po prvi put u Beogradu  imati priliku da uživo sluša jedan od vodećih ženskih hip hop vokala – Akua Naru. Ova američka umetnica, koja je sa svojim bendom na evropskoj turneji “When The Joy Comes”, će u srpskoj prestonici promovisati novi album.

Njena muzika predstavlja kombinaciju hip hopa, jazz-a i soula. Sebe opisuje kao političku hip-hop umetnicu, aktivistkinju, zaljubljenicu u muziku koja govori iz duše… Njen zvuk uporedjuju sa flow-om Rakima, poetikom Lauren Hill i, najposle, u jedinstvenoj snazi da govori u ime afro-amerikanki, sa Ninom Simon. Akua smelo kombinuje “novu” i “staru” školu, braneći svoje stavove unikatnim metaforama.

Akua iza sebe ima tri albuma, “The Journey Aflame”, “Live and Aflame Sessions”, “The Miner’s Canary”, kao i širom sveta poznate hitove “Poetry: How Does It Feel?” i “The world is listening”.

Akua Naru je nastupala sa Tony Allen-om bubnjarem Fela Kuti-ja, hip hop grupom “The Lords of The Underground”, Wax Tailor-om, Angelique Kidjo, “Questlove”-om iz The Rootsa itd…

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa I Eventima.Promo karte po ceni od 800 RSD se mogu kupiti do 08.10.2017, dok redovna cena prodaja karti iznosi 1000.dinara.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Akua Naru 26. oktobra u klubu Drugstore Beograd”


« Humanitarni turniri na Sava Promenadi najavili UNIADU!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook