Aksesoari Glamur, za ženu sa stilom

dana Jul7 2014

Glamur je brend unikatne ručno rađene bižuterije dizajnerke Vesne Savić iz Kragujevca. Inicijalno hobista, sa željom da kao pasionirani ljubitelj mode i ručnog rada od malih nogu poseduje kvalitetan nakit koji sebi nije mogla priuštiti, a i sasvim prilagođen njenim afinitetima, brzo je shvatila, na osnovu reakcija, da joj izrada nakita može pružiti i odličnu poslovnu priliku.

Radeći sa ograničenim repromaterijalom, ali mnogo ljubavi, talenta upornosti i kreativnosti, usavršavala je tehniku i idejni kapacitet i razvila brend koju odlikuju originalnost, vrhunski kvalitet izrade, lični pečat i puno ljubavi i energije uložene upravo u svaki komad, a i sasvim pristupačne cene. Naziv za brend nije morala dugo birati, jer je glamur, kako sama kaže, njena filozofija življenja.

Glamur je u načinu života, usavršavanju malih stvari, dopuštanja sebi slobode po pitanju sitnica koje inače zanemarujemo. Moda je igra, sloboda, zadovoljstvo. Došlo je vreme kada se dizajneri više ne boje, a to je velika stvar i najviše se ogleda u izradi bižuterije. Moda je danas lišena svakog vizuelnog izraza snobizma“, tvrdi Vesna.

Kako sama kaže, svoj poziv pronašla je tek u 50. godini života. „To je poruka koju nosi svaki moj komad. Kvalitet, a ne forma i pravila, koje svako može odglumiti. Živiš u svakom trenutku svog života. Previše sputavamo sebe, a premalo odgovornosti preuzimamo“. Do nakita Glamur možete doći na sledeće načine:

Tržni centar Radnički, visoko prizemlje, ulica 27. marta br. 19, 34000 Kragujevac

 


Dejana Savić
je student pete godine medicine. Završila je srednju medicinsku, smer zubni tehničar. Piše realistične pripovetke. Bavi se naučnim radom. Iz hobija se bavi čitanjem, crtanjem kreacija, vajanjem figurica od voska i gline, crtanjem, orijentalnim plesom, skupljanjem recepata. Voli te piše i deli sa drugima svoja saznanja i mišljenje. Za nju je lepota način života. Smatra da nema neposrednijeg izraza ljudske kreativnosti od one umetnosti kojom sebe ulepšavaju. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Aksesoari Glamur, za ženu sa stilom”


« Dsquared2 osvaja Beograd!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook