Akcija – Eucerin PH 5 poklon pakovanje

dana Jul24 2015

Važni spoljni faktori koji dovode do pojave dehidrirane ili osetljive kože, između ostalih, su prekomerno izlaganje sunčevim zracima i odsustvo adekvatne nege. Zato je koži upravo sada, kada veći deo vremena provodimo napolju potrebna efikasna i pouzdana hidratacija.

RZ_ECII1097_14_Cubes_13Versionen_169x172.indd

Dehidrirana koža, a dehidrirana i osetljiva može postati svaka koža bilo kom tipu da pripada, je: zategnuta, ispucala, peruta se, prevremeno stari, gubi elastičnost, sjaj i lepotu. Ne dozvolite da se do dogodi! Potražite u apotekama poklon pakovanja preparata iz Eucerin® pH5 linije, koja nude kompletan odgovor na potrebe vaše kože sa zagarantovanim efektima dubinske hidratacije, zaštite i nege:

– Uz Eucerin® pH5 Ulje za tuširanje + GRATIS: Eucerin® pH5 In-Shower mini

– Uz Eucerin® pH5 Losion za pranje +GRATIS: Eucerin® pH5 In-Shower mini

–  Uz Eucerin® pH5 Losion za telo +GRATIS: Uz Eucerin® pH5 Krema za ruke

mazanje

Naša koža je prirodno zaštićena od uticaja okoline putem sopstvenih mehanizama odbrana koje kontrolišu enzimi. Oni regulišu rast bakterija, održavaju hidriranost i štite od iritacije. Kod osetljive kože, međutim, aktivnost enzima je smanjena i ugrožena je barijerna funkcija kože, što vodi pojavi iritacija i isušivanju. Eucerin® pH5 linija nudi kompletnu liniju preparata specijalno razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Jedinstveni sastojci sa pH5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu hidrataciju kože. Koža je primetno meka i vidno nežna.

ruke

Untitled

Detaljnije informacije o preparatima iz Eucerin® pH5 linije i akciji potražite kod svog apotekara ili na sajtu www.eucerin.rs.

eucerin ph5-01


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Akcija – Eucerin PH 5 poklon pakovanje”


« Koncert Sanje Kličković

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook