Adidas predstavio nove Mesi kopačke, ekskluzivno za UEFA ligu šamiona

dana Sep28 2014

Kopačke, inspirisane arhitekturom Barselone, su spomenik magičnoj igri Lea Mesija kakvu on pokazuje u Evropi. Dizajn prikazuje svaki gol koji je postigao u 21 gradu u kome je igrao. Predstavljaju i njegova četiri osvojena trofeja  zlatne kopačke, četiri het-trik pogotka  u Ligi šampiona i tri čuvena podizanja trofeja pobednika na kraju šampionata.


Leo Mesi

Leo Mesi je širom sveta priznat kao najbolji igrač i jedan od najuspešnijih fudbalera u istoriji  UEFA Lige šampiona. Reči koje ukrašavaju kopačke, “poštovanje”, “zabava” i “brzina“, simbolizuju  atribute koji su srce same igre.


Leo Mesi

Nove  adizero f50  kombinuju revolucionarnu tehnologiju i preciznu izradu, gde je svaki deo dizajna kopačke zasnovan na tome da igrač bude što brži na terenu.Sa samo 165 grama, adizero™ f50 je jedna od najlaših patika na tržištu.

Kopačke f50 za UEFA Ligu šampiona predstavljaju nastavak serije koja obuhvata  Mesijeve aktuelne  kopačke iz kolekcije  “La Liga”, i nosiće ih ekskluzivno za ovu sezonu Lige šampiona.

Kopačke su  u prodaji od 15. septembra na   www.adidas.com/messi-collection.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Adidas predstavio nove Mesi kopačke, ekskluzivno za UEFA ligu šamiona”


« “Lady” by Verica Rakočević Kuzmančević

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook