Adidas Originals, nova kolekcija za jesen/zimu uz Instagram aktivaciju

dana Sep20 2014

Povodom lansiranja novih ZX Flux, u svim adidas radnjama u Beogradu može se besplatno preuzeti ZX Flux dizajnerski ram uz koji svako može da napravi svoj idealni dizajn patike, fotografiše telefonom i  podeli svoju kreaciju na Instagramu sa haštagom #zxfluxbelgrade uz tagovanje  @adidassrbija. Najkreativnije očekuju brojne nagrade, od adidas garderobe i unikatnih patika, do poziva na adidas žurku!

 Adidas Originals za sve ljubitelje  originalnih retro-urbanih modela donosi ZX Flux, atraktivne  patike  sačinjene od jednog komada tkanine, lagane za nošenje i lake za održavanje, spoj sportskih vrednosti i najnovije tehnologije.

Vraćajući se osnovnom ZX modelu ova patika evocira upravo taj stari dobri osećaj. Kontrasne šare u isto vreme oslikavaju jednostavnost i kompleksnost. Oslanjajući se na trkačko nasleđe, ZX Flux koristi ZX tehnologiju i  stabilno ojačanje na peti, ali i pored toga patike imaju moderan izgled sa upečatljivom kombinacijom boja i tkanina ističući njihovu prefinjenu siluetu.

Tri crte su sastavni deo dizajna, utisnute tako da se uklapaju u dezen, ali opet na upečatljiv način. Jednostavna paleta boja nudi nekoliko opcija dezena od veoma upečatljivih i izražajnih do smirenijih i osnovnih tonova.

Ljubitelji novih modnih trendova biće privučeni patikama koje eksperimentišu sa teksturom kao što su neopren i GORETEKS®; a one hrabrije mamiće štampane i tkane šare, dok će izmenjeni đonovi i bogatstvo boja impresionirati nove i stare obožavaoce dobrih patika.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Adidas Originals, nova kolekcija za jesen/zimu uz Instagram aktivaciju”


« Telenor obelezio osam godina poslovanja u Srbiji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook