Počinje 43. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

dana Nov18 2019

43. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo je najveći i jedini modni događaj kada će tri dana od 18.11. – 20.11.2019., kolekcije predstaviti najjača imena BH modne scene i najbolji svjetski brendovi, u organizaciji Udruženja modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji Abc Models Mgmt Inernational.

Moći ćete uživati u tri modne večer i to 18.11. i 19.11. u Kongresnoj sali hotela Holiday s početkom u 19h i 20h i u Alta Shopping Centar na dan 20.11. s početkom u 19h.

Modni dvojac Neira Sinanbašić i Mateja Dujić, koje stvaraju pod imenom Mateyaneira, prvi put se predstavljaju sarajevskoj publici I svečano otvaraju 43. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Modna revija Mateyaneira je na programu 18.11. u Kongresnoj dvorani hotela Holiday Sarajevo u 19h, kada će se predstaviti s kolekcijom “Petrichor”.

18.11. u 20h slijedi modna revija “Urban-Etno” jedne od naših najboljih modnih dizajnera Emine Husedžinović Ibrahimović, koja je nadahnuta bosanskohercegovačkim naslijeđem i folklorom u savremenom vidu odijevanja.

Anesa Cvetkov, Diana Fashion I modni dizajner Istok Bratić predstavljaju se s kolekcijom namijenjenom za dame koje žele da izgledaju autentično, moderno i extravagantno.

Bogati modni program će zasigurno ostaviti bez daha, a nakon toga sve goste očekuje after party uz predivan slatki program Sendi slastičarna I bogata pića koje će obezbjediti oficijelni partneri: Stock BH d.o.o. Sarajevo će nam obezbjediti prigodne koktele I kvalitetna pića Stock 84 Riserva, Stock 84 XO, Amundsen Vodka, Greenall’s gin te “Fashion Vodka” koju potpisuje Michel Adam, “Hercego” obezbjeđuje kvalitetna vina Vinarije Čitluk, Hercegovinavino će zvanice počastiti novim Wine Cocktails I tu je oficijelna voda Leda.

43. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će I ove godine svojim modnim poslasticama oduševiti sve ljubitelje mode.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počinje 43. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo”


« Otvoreni dani istarske kuhinje u restoranu Šaran

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook