4. Multidisciplinarni kongres ishrana budućnosti

dana Oct3 2014

Početak kongresa je u „Pet do dvanaest”, što je simbolična poruka, da je krajnje vreme, da sa ljubavlju učinimo vidljivu promenu u svom sopstvenom shvatanju života, te da naučeno i primenimo, a sve zarad našeg, kao i srećnijeg života sadašnjih i budućih generacija. Na kongresu će biti izloženo 71 saopštenje, raspoređeno u nekoliko sesija putem prezentacije. Radovi koji su prihvaćeni od strane naučno stručnog odbora, publikovani su u Zborniku koji se štampa u 2.500 primeraka, što govori o sve većoj zainteresovanosti šireg auditorijuma.

Sem napajanja pozitivnom kongresnom energijom i njenom razmenom, osmišljene su praktične radionice vrsnih stručnjaka i promotera najprirodnije ishrane, detoksikacije tela, uma i duše, značaja šamanizma za harmonizaciju zdravlja, pravilne masažne tehnike i akupunkture, prirodnih postupaka u revitalizaciji kože, optimalne fizičke aktivnosti za svaku dob, značaju knjigoterapije i umetnosti u svakodnevnom životu, te okrugli sto o neophodnosti jačanju sopstvenog duha za sreću, kao i autorski film o kulturi življenja u harmoniji sa prirodom.

„Ishrana Budućnosti” je jedinstven događaj. Do sada, u svetu nije postojao kongres, koji je tretirao sveobuhvatne teme o zdravijem i srećnijem načinu življenja, a da je imao multidisciplinarni karakter.Prisutni su učesnici različitog akademskog obrazovanja, kao i vrsni praktičari prirodnog stila življenja, što mu daje opštenarodni karakter, kao i elemente sveopšteg pokreta i preporoda za bolje sutra svih nas.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “4. Multidisciplinarni kongres ishrana budućnosti”


« Marsel Bajer – oktobarski gost Krokodilove Kuće za pisce

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook