36. Perwoll Fashion Week završen revijom Bate Spasojevića

dana Nov14 2014

Bata Spasojević je predstavio kolekciju za jesen-zimu 2014-15. pod nazivom ˝New Revival˝. Kolekcija je miks više stilova, a krator je inspiraciju  našao ovoga puta u muzici i umetnosti starih slikara, poput Karavađa. Karakterističan kolorit je Batina osnovna polazna tačka. Karo štofovi i animal printovi dominiraju kolekcijom.

Kolekcija je kao i do sada i za muškarce i za žene i sadrži prepoznatljive  zimske komade odeće, poput kaputa od vune, pantalona i jakni, u kombinaciji sa kožom, kožnih jakni, muških i ženskih mantila, plišanih sakoa. Od dezena su zastupljeni prens de gal, crno-bele pruge, kao i karirani materijali. Žene i muškarci u modelima SBS by Individual osećaju se moćno i posebno.

Zbog velikog interesovanja publike, revija je održana u dva termina. 

Posle više od 30 različitih programa i radova oko 60 dizajnera, možemo se složiti sa konstatacijom da srpska moda nastavlja da bude nešto između. Između istoka i zapada. Okrenuta globalnom, uslovljena nacionalnim. Između neprofitnog sektora i šoubiznisa. Između umetnosti i preduzetništva. Svakako, obeležena izuzetnom dozom stvaralačke hrabrosti!

Naredna Beogradska nedelja mode je zakazana za period od 27. marta do 2. aprila 2015. godine.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “36. Perwoll Fashion Week završen revijom Bate Spasojevića”


« Održana UŠĆE Contra Style modna revija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook