33. Perwoll Fashion Week

dana Mar24 2013

Najznačajniji modni projekat u ovom delu Evrope, 33. po redu Belgrade fashion week održaće se u periodu od 28. marta do 5. aprila 2013. godine na nekoliko atraktivnih gradskih lokacija – Belexpo centar na Novom Beogradu, Mikser House u Savamaloj i u hotelu Metropol.

Kroz  brojne revije organizatori će široj javnosti prezentovati veliki talenat i kreativne ideje najznačajnih domaćih brendova, dizajnera i mladih autora, ali i nekh svetskih brendova i gostiju iz inostranstva.

Jedan od najatraktivnijih novina u okviru prolećnog izdanja Beogradske nedelje mode jeste činjenica da će Velika Britanija biti  gost-domaćin ovog izdanja beogradske Nedelje mode i da će sa nekoliko programa predstaviti Britansku modu i  njen uticaj u popularnoj kulturi. Značajan deo ovog projekta  je i edukativna konferencija na temu mode i razvoja mladih dizajnera.

Jedan od zanimljivijih revija 33. Perwoll Fashion Weeka svakako će biti i program pod nazivom “Zona 45” započet kao veoma uspešan koncept predstavljanja regionalnih modnih dizajnera na prethodnoj Nedelji mode.

Pored gostiju iz regiona očekuju nas i gostovanje dizajnera iz Indije i Engleske kao i zanimljiva postavka izložbe u Etnografskom muzeju posvećene jubileju Dobrile Smiljanić koja je pre 50 godina pokrenula svoju modnu priču u Sirogojnu.

Vidimo se na 33. Perwoll fashion week-u.


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “33. Perwoll Fashion Week”


« LEILA Records and Books Showroom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook