2CELLOS nastupaju na Kalemegdanu

dana Apr23 2018

Neverovatni, mladi i već uveliko slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao 2CELLOS, će ponovo doći u Beograd 8. septembra 2018. godine, i prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu.

Sve je počelo pre pet godina kada su momci odsvirali taj famozni “Smooth Criminal” Michaela Jacksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album. Sve je izgledalo poput sna, jer je iza njih pet neverovatno upešnih godina koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

U Beograd se  vraćaju sa poslednjim  albumom “Score”koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove ali će naravno svirati i planetarne melodije, kao i  klasike napisane za savremene filmove i televiziju. Sveži i drugačiji, a ipak svoji i prepoznatljivi. Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste.  Iza Luke i Stjepana je više od 10 miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenali put se i dalje nastavlja.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “2CELLOS nastupaju na Kalemegdanu”


« Otvorena izložba SJAJ RENESANSE u Muzeju grada Novog Sada!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook