29. Fashion Selection

dana Nov5 2016
29. Fashion Selection biće održan 7., 8. i 9. novembra u BelExpo centru. Svoje najnovije kolekcije prikazaće neki od najcenjenijih i najproduktivnijih domaćih modnih kreatora Irena Grahovac, Suzana Perić, Dragana Grnčarski Bata Spasojević, koji će ovom prilikom premijerno u Srbiji predstaviti kolekciju prikazanu na njujorškoj Nedelji mode.
 
A prvi put ove godine Fashion Selection će kroz jedinstven modno-scenski spektakl pokazati i drugačiji pristup predstavljanju donjeg veša poznatog slovenačkog brenda Lisca, koji će uključivati regionalne zvezde – pevače, plesače, perkusioniste, kao i najpoznatije manekenke iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.
Dragana Grnčarski
 
Domaća publika biće u prilici i da po prvi put uživa u predstavljanju modela francuske dizajnerske kolekcije Lumy by Paris, namenjene damama u konfekcijskim brojevima 38 plus.
Suzana Perić
29. Fashion Selection će trajati od 7. do 9. novembra
 Svojim novim revijama predstaviće se i dizajnerke Mima Madžarac i Jelena Atanacković, a posebna pažnja posvećena je dečijoj modi i njenom predstavljannju kroz revije Domino Kids-a i DexyCo Kids-a u okviru jedinstvenog Kids Fashion Day-a.
Irena Grahovac

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “29. Fashion Selection”


« Revija Irene Grahovac na Fashion Selection-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook