17. sezona serije KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS od 15. septemba na kanalu E!

dana Aug17 2019

Hit serija kanala E! Keeping Up with the Kardashians, vraća se sa najnovijom 17. sezonom od nedelje 15. septembra u 21:00. Nakon velikog razočarenja i izdaje koja je potresla nju i njenu porodicu, Khloé je dala sebi zadatak da se oporavi dok se snalazi na novoj teritoriji zajedničkog starateljstva nad detetom i suočava se sa problemima na tom putu.

Dok Kim čeka dolazak na svet svog četvrtog deteta, dobija medicinsku dijagnozu koja može da promeni zauvek njen život. Kylie, Kim i Kris odlaze u Njujork na Met Gala događaj, najglamurozniji do sada. U pravom stilu porodice Kardashian/Jenner, Kylie priređuje raskošnu rođendansku zabavu za Khloé koja će se dugo pamtiti. Tenzije rastu kada Scott dobija netraženi savet o roditeljstvu od Krisinog dečka Coreya, što dovodi do sukoba u porodici. Kada deluje da niko ni sa kim ne može da priča, Kris planira zajedničko putovanje u Vajoming da bi se porodica zbližila. U toku serije, Kim i Khloé ispoljavaju zabrinutost da određeni čalnovi porodice ne ispoljavaju baš sve kako bi podelili svoj život pred kamerama, preteći da će preduzeti drastične mere. Porodica Kardashian namerava da dokaže da naslovi u tabliodima samo iznose deo priče i da porodica može da prevaziđe sve prepreke na svom putu.

Dodatno, nova serija Flip It Like Disick, koja prati Scotta Disicka koji renovira raskošna imanja i kuće, premijerno se emituje nedeljom 22:00, a istog dana su i nove epizode Revenge Body with Khloé Kardashian u 21:00.

Prijavite se na kanal Keeping Up with the Kardashians YouTube channel ako želite da ste u toku sa najnovijim dešavanjima, legendarnim trenucima i dodatnim video sadržajem.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “17. sezona serije KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS od 15. septemba na kanalu E!”


« Saša Ilić prihvatio ponudu i angažman u FS Srbije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook