Zvezda veganske kuhinje Chad Sarno: „Veganstvo i hedonizam idu zajedno“

dana Nov15 2017

Svetski dan vegana, koji se obeležava 1. novembra, brojni ljubitelji zdrave hrane, među kojima voditeljka Nikolina Pišek, muzičar Sanja Ilić, modna kreatorka Verica Rakočević imali su jedinstvenu priliku da u restoranu Mandala uživaju u novim specijalitetima najboljeg veganskog kuvara na svetu, Chada Sarnoa.

Elena i Chad

Uz već poznate ukuse, gosti restorana imali su prilike da testiraju nova veganska i organska jela koja su osmišljena tako da svojim kvalitetom pomognu organizmu da se izbori sa lošim spoljnim uticajima uz efekat detoksikacije, pred početak zime.

Nikolina i Chad

„Puno sam vremena proveo u vašem gradu i zavoleo sam Beograd i ljude koje sam ovde upoznao. Vi ste hedonisti, istinski uživate u hrani i piću. Drago mi je da je Mandala restoran doneo nešto novo i pokazao kako se i vegani i vegetarijanci ne moraju odricati hedonističkog momenta kada se konzumira zdrava hrana biljnog porekla. Zdravo i ukusno se ne isključuju. Mandala je najbolji primer te sinergije”  poručio je Chad Sarno, čuveni šef kufinje koji je zadužen za celokupan meni u restoranu Mandala. Šarmantni američki kuvar posebno se zahvalio Eleni Karaman Karić na divnoj saradnji, na prepoznavanju značaja ovakvog koncepta i dugogodišnjem širenju znanja o značaju zdrave ishrane, ne samo za čoveka već i za prirodnu okolinu.

Svetski dan vegana obeležava se svakog 1. novembra širom sveta, a ustanovio ga je Luis Volis, direktor  Veganskog udruženja Velike Britanije, 1994. godine.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zvezda veganske kuhinje Chad Sarno: „Veganstvo i hedonizam idu zajedno“”


« Novo: NIVEA Micelarni šamponi

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook