Zuhair Murad houte couture 2012/2013

dana Sep19 2012

Poznati libanski dizajner u usponu Zuhair Murad već je bio tema našeg izlaganja, u okviru predstavljanja njegove ready to wear kolekcije 2012/2013. Međutim, kako se radi o čoveku koji je, prema mišljenju mnogih modnih stručnjaka, neprikosnoveni vladar houte couture, nemoguće je ne predstaviti njegovu houte couture kolekciju 2012/2013.

I ova kolekcija u svojoj eleganciji, prefinjenosti i savršenoj umetničkoj vrednosti ne zaostaje za predhonim. Veliki dizajner se pokazao u najboljem svetlu. Haljine su svakako oda ženstvenosti. Čiste linije,vešto inkorporirani smeli detalji i naglašena silueta kao svojevrsni autorski pečat ovog kreatora. Preovladava crna, ali se neizostavno ističu i bordo i crvene nijasne, nezaobilazna čipka, pogotovo crna, svakako, drži primat. Iskričavi cvetni motivi zauzimaju bitno mesto u ovoj kolekciji, u svim varujantama. I ovu kolekciju autor je osvežio plavim nijansama.

Predstavićemo Vam samo deo ove izuzetne kolekcije.

Photo credit: vogue.fr


Dejana Savić
je student pete godine medicine. Završila je srednju medicinsku, smer zubni tehničar. Piše realistične pripovetke. Bavi se naučnim radom. Iz hobija se bavi čitanjem, crtanjem kreacija, vajanjem figurica od voska i gline, crtanjem, orijentalnim plesom, skupljanjem recepata. Voli te piše i deli sa drugima svoja saznanja i mišljenje. Za nju je lepota način života. Smatra da nema neposrednijeg izraza ljudske kreativnosti od one umetnosti kojom sebe ulepšavaju. | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zuhair Murad houte couture 2012/2013”


« Tajne nanošenja maskare

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook