“Zipplast” glavna zvezda Balkan Art Fashion Event-a

dana Nov29 2016

Svečano otvaranje 9. Balkan Art Fashion Event-a (BAFE) je pripalo „ZIPP IT” reviji, koja je ostavila najviše utisaka na posetioce. Inspirisana patent zatvaračima, ova revija je osmišljena u saradnji sa firmom Zipplast iz Požege.

Zipplast je obezbedio patent zatvarače za sve dizajnere čiji je zadatak bio da osmisle originalne modne komade. Četrdeset dizajnera je izradilo vrlo origialne i moderne kreacije i oduševilo je sve goste na ovoj reviji. Sve kreacije se mogu pogledati na zvaničnoj stranici BAFE-a u albumu „ZIPP IT”, a dizajner čija kreacija bude imala najviše „lajkova” publike osvojiće nagradu.

Drugog dana najveću pažnju je izazvala revija-performans Villene Viscaria i Andree Dolores sa njihovim bajkovitim kreacijama i scenskim pokretima.

Trećeg dana studenti prve i druge godine odseka za modni dizajn Metropolitan Univerziteta su predstavili svoje dizajne, a ovo veče je zatvorila revija Jean Angie Kasera iz Bosne i Hercegovine.

Prva tri dana posetioci su imali prilike da vide 35 revija mladih dizajnera iz regiona, a 29. novembra i 1. decembra planirano je još modnih događaja u Savamali. Dodela nagrada je zakazana za 2. decembar u Zepter hotelu, kada ćemo saznati koja imena su najveće mlade nade mode celog regiona Ex Yu država.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Zipplast” glavna zvezda Balkan Art Fashion Event-a”


« “Building Confidence” by Marla: nova modna priča brenda koji volimo

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook