Zimske šare divljine

dana Nov11 2012

Iako možda mnogi od vas nisu ljubitelji animal printova, dizajneri su se i za ovu sezonu potrudili kako bi se motivi životinjskih printova, a posebno šare tigra, leoparda ili zebre našle na skoro svakom outfitu. Njegov izbor ove sezone je izgleda beskonačan. Međutim, pre nego se odlučite za njega, poslušajte par saveta, kako i sa čim ga nositi.


Mnogima sinonim za izuzetnu eleganciju, animal print našao je svoje mesto u svakom odevnom predmetu. Ako zaista želite da izgledate elegantno sa njim ne treba preterivati, pa tako printove nosite u prirodnim bojama kako bi izgledali skladno. Takođe, nemojte nositi dva razlićita printa istovremeno jer ćete izgledati previše napadno, i kako bi dozvolili svakom komadu da se uklopi sa ostalim delovima vašeg outfita.

Ukoliko želite dašak glamura nosite svetle printove. Snežni leopard i beli sibirski tigar na bundi ili šubari su pravi pogodak. Tigar je savršen za lepršave haljine, dok šare leoparda se savršeno uklapaju na nekoj ešarpi ili šeširu.

A pre svake odluke, kako i sa čim kombinovati animal printove, a posebno kada je krzno u pitanju, kada birate, uvek birajte veštačka krzna.

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zimske šare divljine”


« Converse & Missoni

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook