Završen Paris Fashion Week

dana Mar18 2015
Na skoro samom kraju Nedelje mode u Parizu, održana je i Valentinova revija. Predstavljena je kolekcija jesen 2015 Ready-to-Wear. Iako je održana istog dana kada i revija Chanel-a, nije ostala u njenoj senci već se izdvojila. Predposlednjeg dana “PFW”-a, pored Chanela, kolekcije su predstvili: Vanessa Seward, Valentin Yudashkin, Iris van Herpen, Paul & Joe i Alexander McQueen.
Valentino
Valentinova jesenja kolekcija ispunjena je mnoštvom boja na pretežno dugim haljinama. Za jesen preporučuje: crno-bele haljine sa geomerijskim oblicima, kožne haljine sa mozaikom od trouglova, čipkane u zlatnoj, zelenoj, svetlo-plavoj, roze i boje slonovače ali i vrlo ženstvene crne haljine pretežno od čipki. Jednostavna crvena haljina privukla je najviše pažnje.
Kolekciju karakterišu ukrasi od tila, falte na haljinama i suknjama, čipka koja istiže ženstvenost ali i malo drugačiji način nošenja torbica. Reviju su zatvorili glavni junaci filma “Zoolender” – Derek i Hansel.
Valentino 1
Valentino Zoolender
Poslednjeg dana, 11. marta, pored Vuittona, održane su revije brendova: A.P.C., Moncler Gamme Rouge i Miu Miu. Louis Vuitton predstavio je kolekciju za jesen 2015 Ready-to-Wear.
torbe LV
Vuittonovom kolekcijom prožima se krzno, atraktivni svetlucavi materijali najčešće zagasitih boja, prefinjeni kaiševi od lanaca koji nenametljivo ističu struk i kratke suknje sa detaljima od čipke. Na reviji su posebno upečatljive cipele kao i torbice sa poznatim logom LV.
Obuća je futuristička sa elementima tridesetih godina dvadesetog veka – kada su se žene borile za emancipaciju i nezavisnost i postale sofisticiranije, elegantnije i ženstvenije. Pored cipela, istakle su se i vrlo originalne ali i neobične torbe – od clutch torbi pa do kofera manjih i većih dimenzija. Ukoliko pogledate celu reviju, primetićete da su manekenke nosile i klasične mnogima prepoznatljive LV torbe.
LV je stavio akcenat i na asesoar – narukvicu za nogu. Većina muškaraca se slaže da je ovakav vid asesoara i te kako poželjan i privlačan.
cipele LV

Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Završen Paris Fashion Week”


« Jules Verne i K.A.F.C. u Kc Grad

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook