Zatvorena vrata drugog najkreARTivnijeg bh. vikenda

dana Oct16 2012

Završen je i drugi Festival dizajna i umetnosti MODAMO.kreARTiva u Mostaru.

Za dva dana, koliko je trajao, Festival je posetilo preko 2500 hiljade ljud koji su imali priliku razgledati radove 65 izlagača. Posetioci su imali priliku uživati u nakitu, ukrasima za dom, različitim rukotvorinama, novčanicima, albumima za fotografije, prirodnoj kozmetici i sapunima, radovima od drveta i stakla kao i u dizajnerskoj odeći.

Pored druženja sa kreARTivicma, posetioci i izlagači su takođe imali priliku učestvovati na okruglim stolovima, gde su se razmatrale teme kao što su modna scena u Bosni i Hercegovini i pokretanje vlastitog biznisa.

Poseban interes, pored okruglih stolova, organizovane su i  radionice gde su posetioci imali priliku saznati kako napraviti komad nakita sa ličnim potpisom, kako oslikati i tako osvežiti stari komad odeće.

Završnicu festivala obeležilo je ispisivanje želja izlagača na papire, koje su zatim  na šarenim balonim pustili u pravcu neba, u želji da pokažu da je MODAMO.kreaARTiva platgorma koja tek počinje s ostvarivanjem želja kreARTivnih ljdi sa odličnim idejama.

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zatvorena vrata drugog najkreARTivnijeg bh. vikenda”


« Fashion Sculputeres

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook