Zatvoren 21. Maybelline Fashion Selection

dana Oct28 2012

U šoping centru Kragujevac Plaza revijom “Kragujevac Plaza Kolekcija Jesen-Zima” zatvoren je 21. Maybelline Fashion Selection.

Na prvoj modnoj reviji koja je održana u Šumadiji, posetioci su imali  prilike da vide deo najnovije kolekcije mnogih brendova koje su predstavili modeli agencije Select, a ta odeća biće dostupna posetiocima u prodavnicama šoping centra Kragujevac Plaza. Brendovi koji su prikazali nove kolekcije su Chicco, Sport Vision, Planeta Sport, N sport/N fashion, Extreme Intimo, Lisca, Jagger, Legend, H&O, Inside Out, Tiffany, Orsay, Tom Tailor, Dress Code, Tally Weijl, Sportina, P.S. Fashion, Concept, Fashion&Friends… Voditelj programa bila je Marina Kotevski.

Imajući u vidu da su posetioci glavni prioritet šoping centra Kragujevac Plaza, cilj ove modne revije bio je da ponudi posetiocima neverovatno i pozitivno iskustvo.

Od otvaranja u martu 2012. godine šoping centar Kragujevac Plaza postao je veoma značajno mesto, ne samo u Kragujevcu, ali i u celom regionu Šumadije i uspešno privlači mnoge partnere kroz izuzetan sadržaj i zabavu, uvek nudeći posetiocima nešto novo i uzbudljivo.

Na 21. Maybelline Fashion Selectionu još predstoji dodela nagrada najboljim učesnicima, koja će biti održana u sredu, 24. oktobra u klubu Brankow.


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zatvoren 21. Maybelline Fashion Selection”


« Dodelom nagrada završen 21. Maybelline Fashion Selection

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook