Zatvaranje 32.Belgrade Fashion Week-a

dana Nov6 2012

32. Beogradska nedelja mode nedavno je završena, a čast da zatvori ovu manifestaciju pripala je poznatoj domaćoj kretorki Ivi Stefanović. Ona nam je predstavila novu kolekciju za jesen/zimu 2012 u Narodnoj biblioteci Srbije.

Modeli su idealni za savremenu ženu koja prati modne trendove. Dizajn modela, kvalitet, crna boja i kroj ih čine večnim komadima za jedan orman. Osim crne boje koja predstavlja večnu inspiraciju za kreatorku videli smo i jarke boje koje su u trendu ove sezone.

Organizatori su imali čast da ugoste Stefana Siegla, osnivača modne platforme NOT JUST A LABEL, koja otkriva nove talente, pomaže im oko promocije i pronalaska finansija, obezbeđuje im lak pristup mreži maloprodaje putem svoje online prodavnice. Gospodin Siegla održao je predavanje u u galeriji O3ONE čiji cilj je bio pomoć  razvoja mladih dizajnera i generalno plasmana njihovog rada na inostrana tržista.

Tokom proteklih nedelju dana videli smo više od 70 dizajnera koji su u pravom smislu te reci opravdali slogan ovogodišnje nedelje mode “Snaga kreativnosti”.

Naredna Beogrdska nedelja mode zakazana je za period od 27. Marta do 4. Aprila.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zatvaranje 32.Belgrade Fashion Week-a”


« Konkurs New Wave Projekta je u toku

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook