Zakopčaj me selotejpom

dana Jan13 2013

Naxi radio, Tectus d.o.o., Zagreb i Delta City vam predstavljaju edukativni projekat “Ambalaža – proizvod – potrošač – zaštita životne sredine”, čiji je centralni dio izložba haljina od ambalažnih materijala “Zakopčaj me selotejpom”. Projekat počinje počinje 16. januara i trajaće do 3. februara. Tokom pomenutog perioda glavni atrijum Delta City-ja biće pretvoren u Trg “Zakopčaj me selotejpom”.

Izložba haljina od ambalažnih materijala renomiranih srpskih brendova, dizajniranih od strane priznatih srpskih modnih dizajnera svečano će biti otvorena na Trgu “Zakopčaj me selotejpom” u atrijumu tržnog centra Delta City 16. januara u 12 časova.

Biće izloženo ukupno 11 haljina koje su izrađene od ambalaže i ambalažnih materijala sledećih robnih marki: Bambi – Banat A.D. , Beohemija d.o.o., Florida bel d.o.o., Grand Prom d.o.o., Jaffa d.o.o., Marbo product, Nectar d.o.o., Recan Fondacija za reciklažu limenki za piće, i haljine partnera sa kojima se i projekta realizuje, Delta City i Naxi radio.

Pored svake izložene haljine biće postavljen redni broj i edukativna poruka.

Cilj projekta je da se istakne značaj ambalaže kao neodvojivog dela proizvoda i određenim opisima koji će stajati uz svaku haljinu informisati i edukovati potrošače o ambalaži, njenim funkcijama, značaju, oznakama, s posebnim naglaskom na važnost pravilnog odlaganja otpada i zaštitu životne sredine…

Dizajneri koji su napravili sve haljine od ambalaže su: Ana Grebec, Daniela Glišić, Emilija Petrović, Ivana Ristić, Iva Stefanović, Jasmina Vujović, Katarina Bogdanović, Marina Milovanović, Marija Stanišić, Peđa Nerić i Tatjana Tatalović.

Vrednost projekta prepoznao je i Ekostar Pak d.o.o., nacionalni operater sastava za upravljanje ambalažnim otpadom u Srbiji. Ekostar Pak je privredno društvo koje posluje u skladu sa načelom održivog razvoja, a s osnovnim ciljem smanjenja količine ambalažnog otpada u okolini, očuvanja prirodnih resursa i uspostavljanje optimalnog sastava upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom.

POSTANITE DEO AKCIJE “ZAKOPČAJ ME SELOTEJPOM”!!!

Kako biste i vi bili deo akcije “Zakopčaj me selotejpom” potrebno je da posetite Delta City, i tamo glasate za najlepšu haljinu po vašem mišljenju. Čija je haljina pobednička saznaćemo 3. februara kada će biti i izvučen glavni dobitnik koji je učestvovao u glasanju za najlepšu haljinu.
Poklon za glavnog dobitnika čini skup poklon paketa koji daruju učesnici u projektu (Bambi, Beohemija, Florida bel, Grand Prom, Jaffa, Marbo product, Nectar, Recan, Delta City i Naxi radio).

Ali to nije sve, ukoliko budete vredni i zapamtite edukativne poruke imate šansu da svakog dana osvojite po poklon u kvizu na Naxi radiju.
Kako?
Svaka haljina izložena u Delta City-ju ima i svoju “edukativnu poruku”, postavljenu pored haljine. Svakog dana Naxi radio će emitovati deo edukativne poruke jednog od učesnika a vaš zadatak je da kažete kako glasi cela poruka. Imate vremena do 16:30 da saznate kako glasi cela poruka a posle toga, na znak voditelja, prvi ko se javi na 3186 516 sa tačnim i potpunim odgovorom osvaja poklon paket brenda čiju edukativnu poruku je otkrio.

Naxi radio vas očekuje svakog vikenda od 16.1. do 3.2. na Trgu “Zakopčaj me selotejpom” u Delta City-ju, tamo ćemo se družiti i emitovati program uživo sa vašim omiljenim radijskim zvezdama Svetom i Nešom!

Pridružite se!!!

 

izvor: naxi.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zakopčaj me selotejpom”


« Besmrtnost po meri Olgice Gjorgieve

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook