Za Tijanino novo srce

dana Apr3 2013

Internet magazin style.rs pridružuje se humanitarnoj akciji “Za Tijanino novo srce” i ovim putem podseća svoje  čitaoce da budu humani i pomognu Tijani da sakupi novac za operaciju.

Osmogodišnjoj Tijani Ognjanović hitno je potrebno da prikupi preostalih 50.000 dolara za transplataciju srca u Hjustonu. Devojčica boluje od restriktivne kardiomiopatije, a jedina šansa za nju je novo srce (više detalja na www.tijanaognjanovic.com).

Iz Hjustona su dobili odgovor da u relativno kratkom roku Tijana može dobiti srce, ali da takva operacija košta oko 500.000 dolara.

-Molim ljude da pomognu jer je Tijana u jako lošem stanju. Već su joj otkazali bubrezi, što znači da nemamo mnogo vremena – kaže Nebojša, otac devojčice.

Novčanu pomoć možete uplatiti na račun Komercijalne banke a.d. Beograd, Svetog Save 14, na ime Tijana Ognjanović, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd. Dinarski račun 205-9011004816395-73, devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG, IBAN: RS35205903101860366239.

Ne zaboravite, humanost je uvek u modi. Pratite uz nas i dalje trendove.

 

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Za Tijanino novo srce”


« Prodajna izložba i modni bazar

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook