YSL Mon Paris: nova mirisna rapsodija u ružičastom

dana Apr3 2017

Baš kao što se zaljubljenima cijeli svijet okrene naglavačke, i s mirisom Mon Paris sve je drugačije. S novim senzualnim mirisom, YSL Beauté predstavlja jednu posve drugačiju i intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku, nadahnutu gradom zaljubljenih – Parizom.

Mon Paris krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvjetni akordi koji čine moderan, cvjetno – voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući.

Mon Paris donosi miris grada prožetog putenim užicima; opsesivno prepuštanje ekstremnoj ljubavi u gradu koji razumije jezik strasti. Miris za moderne ljubavnike širom svijeta, nadahnut samom suštinom Grada svjetla.

Parfemska bočica Mon Paris, nadahnuta onom originalnog mirisa Paris, zasigurno će osigurati mjesto među legendarnim dizajnima bočica mirisa YSL. Dizajnerica parfemskih bočica nadahnuće je potražila u starim crtežima klasične mašne koja se veže na vratu košulje, tzv. lavallière koju je reinterpretirala kao metaforu moderne ljubavne priče na vrhuncu strasti. Isprva sputana, u snažnom zavodničkom zanosu odvezuje čvor, simbolički oslobađajući ljubavnu napetost.

Oblik bočice je pravokutan i podsjeća na le smoking, gornji dio klasičnog odijela. Masivno staklo odražava odvažnost i dragocjenu tekućinu koja se krije unutra. Rubovi i kutovi lagano su zaobljeni, dajući joj notu ženstvenosti – poput mekih ženskih ramena u opuštenom zagrljaju ljubavnika. Iza staklenih ploha krije se dragocjen ružičasti eliksir, ispisujući mirisnu odu ženi koja nosi miris – rokerskog stava i jedinstvenog, profinjenog stila.

Novi YSL miris Mon Paris dostupan je premijerno u parfumerijama Müller do sredine travnja, nakon toga i u svim drugim lancima parfumerija.


Marina Đarmati
je zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “YSL Mon Paris: nova mirisna rapsodija u ružičastom”


« ENTERtainment: 30. jubilarni Fashion Selection

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook