Wilderness

dana May5 2014

Đorđe Bukvić je sedamnasestogodišnji modni fotograf sa čijim radom ste već imali priliku da se upoznate na našim stranicama.

Ovog puta predstavljamo Vam njegov najnoviji editorijal za Plezir magazin koji nosi naziv Wilderness, a koji je nastao u saradnji sa modnom dizajnerkom Tamarom Jarić. Kao što to obično biva inspiracija pronalazi neobične puteve pre nego stigne na svoje odredište o čemu svedoči i editorijal Wilderness. Naime, američki indijanci i njihova kultura, kao početna tačka inspiracije brzo su dopunjeni tropskim motivima, jakim bojama i zanimljivim kontrastima, dajući nam jednu uzbudljivu, trpsku i pomalo divlju priču za uživanje.

Modeli: Tijana Tucakovic i Uroš Mekterović
Make up: Jovana Simić
Styling: Katarina Petković
Zelenoi headband: Zorica Bukvić
Haljinu i top: Tamara Jarić

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Wilderness”


« Još jednom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook