Vreme je za pliš!

dana Sep27 2012

Kada kažemo pliš prve asocijacije su luksuz i raskoš, kako zbog činjenice da je kroz istoriju plemstvo rado biralo pliš za svoju odeću, tako i zbog njegove baršunaste teksture koja mami na dodir i obećava raskošan osećaj pod prstima.

Nakon dužeg vremena ponovo se vraća u fokus, a pored jednostavnog glatkog pliša dizajneri predlažu pliš prekriven bogatom teksturom, za još dramatičniji efekat, dok su se crvena, petolej zelena, krajevsko plava, ljubičasta i crna izdvojile kao najinteresantnije boje kada je reč o ovoj tkanini.

S obzirom da se radi o tkanini koja je sinonim za luksuz, veoma je važno voditi računa o njegovom kvalitetu, jer u suprotnom efekat može biti potpuno suprotan od željenog. Izdvojili smo nekoliko ideja  koje su se mogli videti na modnim pistama, a na vama je da izaberete haljina, odelo ili nešto treće.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vreme je za pliš!”


« Sa piste na zvezdani tepih

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook