Vračarski dasa ponovo šarmira dame

dana Mar6 2017

SAINT TEN Hotel, na adresi Svetog Save 10 na Vračaru je za mart mesec – mesec žena odlučio da obraduje dame i ponudi im nezaboravno iskustvo. 8. Marta od 20h u hotelskom restoranu Sanctus će biti održana posebna večera Ladies dinner, kojoj će prethoditi Apéro od 17h u Lobby & Bar-u. Za romantične duše hotel nudi poseban promo paket povodom svetskog dana žena i ceo mesec je mesec eklera.

Apéro, okupljanje u francuskom stilu je potpuno nov koncept u Beogradu. Naime osmišljen je tako da dame nakon radnog vremena imaju priliku da se opuste u gracioznom prostoru hotelskog Lobby & Bar-a, ćaskaju sa svojim prijateljicama i koleginicama i uživaju u ukusnom penušavom vinu uz slasne zalogaje. Prvi Apéro je posvećen damama i biće održan 8. Marta s početkom u 17h.

Od 19h 8. Marta, restoran SANCTUS je organizovao posebnu Ladies večeru uz jedinstveni meni koji će svakako zadovoljiti sve gurmanke i gurmane.

Povodom svetskog dana žena, SAINT TEN Hotel osmog marta nudi poseban paket. Noćenje, elegantna Ladies večera i doručak za dve osobe kao i besplatna garaža ili transfer od aerodroma su u okviru ovog paketa po promotivnoj ceni. Gosti će takođe imati priliku da uživaju u opuštajućim masažama upola cene.

Širom sveta se mart obeležava kao mesec žena, pa je tako SAINT TEN Hotel odlučio da ponudi nešto posebno. Tokom celog meseca hotel će u svoju ponudu uvsrtiti ukusne eklere. U ovim divnim francuskim poslasticama gosti mogu da uživaju uz kafu, nakon ručka ili večere, kao i za slatki predah u toku radnog dana. Slučajni prolaznici su takođe dobrodošli da dođu i izaberu svoj omiljen ukus i napune posebnu kutiju očaravajućim eklerima.

,,Ponosan sam da ovog marta započnemo tradiciju proslave žena i pozivam sve muškarce da obraduju svoje dame na najlepši način i budu deo jedinstvenog i nezaboravnog mesecu u SAINT TEN Hotelu.’’ – Vlasnik hotela, Vračarski dasa, Miroslav Micić.

SAINT TEN Hotel je novootvoren boutique hotel na Vračaru, koji se prostire na 3500 m2. Hotel je spoj tradicionalnog šarma i modernog šika, koji se ogleda u svakom detalju od zgrade koja je spomenik kulture do ručno izrađenog nameštaja, jedinstvenog dizajna i besprekorne usluge u stilu vračarskog dase. Hotel ima 56 luksuznih soba i apartmana; raspolaže sa 5 konferencijskih sala, opremljenim najsavremenijom opremom i pruža gostima mogućnost opuštanja u Relax zoni. Hotel krasi i Sanctus restoran, čiji je meni pažljivo osmišljen da zadovolji čula i najzahtevnijih gurmana kroz fuziju lokalnih tradicionalnih specijaliteta i internacionalnih klasika.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vračarski dasa ponovo šarmira dame”


« Izložba fotografija i promocija knjige “Iza rešetaka” u galeriji Бартcелона!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook