Vodeći evropski fakulteti za dizajn u Impact Hub-u i na sajmu obrazovanja Putokazi

dana Mar2 2017

Nemestic Studio dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu u coworking prostoru Impact Hub u Beogradu i na Sajmu obrazovanja Putokazi u Novom Sadu. Sajam obrazovanja Putokazi, gde će zainteresovani studenti moći da nas posete i zakažu individualno savetovanje, će se održati od 06. 03. -08. 03. 2017. u Hali Master dok će se prezentacija u Impact Hub-u održati u četvrtak 09.03. 2017. sa početkom u 17.00h.

Na sajmu obrazovanja Putokazi kao i na prezentaciji u Impact Hub-u, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences, Scuola Politecnica di Design i IFA Paris International Fashion Academy, fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Turskoj, Kini i Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i jednogodišnje studije, kao i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su – interior design, product design, global design, graphic design, 3d animation, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design i mnogi drugi bachelor i master programi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Prezentacija u Impact Hub-u je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi neophodnog portfolia i projekata za stipendije. I u Impact Hub-u i na sajmu obrazovanja Putokazi moguće je prijaviti se za individualno savetovanje.

‘Impact Hub Beograd doprinosi razvoju i osnaživanju preduzetništva. Impact Hub Beograd je coworking prostor za umrežavanje, saradnju i razmenu prakse i znanja. Postoji u više od 49 zemalja sveta, i predstavlja inspirativno radno okruženje po principu fleksibilnog korišćenja coworking prostora i iznajmljivanja sala za konferencije i radionice. Pored multifunkcionalnog prostora i društvene mreže, Impact Hub članovi takođe imaju pristup različitim programima kroz koje se inovatori, preduzetnici, “free-lanceri” informišu, inspirišu, povezuju i šire svoj uspeh širom sveta.’

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime i prezime sa naglaskom da li želite da prisustvujete prezentaciji u Impact Hub-u u Beogradu ili želite da nas posetite na sajmu obrazovanja Putokazi u Novom Sadu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vodeći evropski fakulteti za dizajn u Impact Hub-u i na sajmu obrazovanja Putokazi”


« NENO BELAN i Fiumens proslavljaju 20 godina rada u Mikser House-u!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook