Vlada Savić AW 2013/14

dana Nov7 2013

Posle uspešnog predstavljanja u okviru Modnih vinjeta na 33. Beogradskom Fashion Week-u, dizajner Vlada Savić plasirao je novu Pret- a- Porter  kolekciju za jesen- zimu 2013/14 u radnji P1 Concept Store u Beogradu.

Nova kolekcija za jesen/ zimu stavlja u jukstapoziciju sportiske i romantične elemenate, praveći tako novu siluetu koja podvlači ženstvenost, sofisticiranost i eleganciju.

Kombinacija različitih tkanina najfinijeg kvaliteta, specifičnih krojeva i harmonična paleta dali su ovoj kolekciji jednu novu dimenziju urbanog luksuza koja je inače karakteristična za dosadašnji rad autora. I ovoga puta kolekciju prati i Look Book za čiji je vizuelni indentitet bila zadužena velika ekipa na čelu sa fotografom Markom Todorovićem.


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vlada Savić AW 2013/14”


« Serbia Fashion Week – Treći dan

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook