Vivienne Westwood u saradnji sa brendom Globe-Trotter

dana Nov11 2013

Britanska kreatorka, ekstravagantna Vivienne Westwood, potpisala je saradnju sa čuvenim brendom Globe – Trotter, za koji je uradila luksuznu capsule kolekciju kofera.

U okviru kolekcije naći će se tri veličine kofera, koje je Vivienne osmislila u dve boje, krem i kraljevsko plavoj. Unutrašnjost prtljaga urađena je u prepoznatljivom teget – crvenom tartar dezenu, a detalje čine elegantne kožne ručke, kao i kožni kaiševi u boji burgundca ukrašeni tipičnim Westwood šarama (boje kestena na plavim, zlatne na krem koferima) i mesingane kopče. Još jedan znak Vivienne Wetwood predstavljaju etikete na koferima na kojima se nalazi utisnut kreatorkin potpis zlatne boje.

 

Saradnja sa Globe – Trotter-om predstavlja samo jednu od pet koje je britanska kreatorka izabrala za svoju „Vivienne Westwood ♥“ liniju namenjenu da predstavi „Made in Britain“ brendove vrhunskog kvaliteta i izrade. Ova kolekcija kofera naći će se u prodaji od 11. novembra 2013.

photo credit: www.pursuitist.com


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vivienne Westwood u saradnji sa brendom Globe-Trotter”


« Seduction – Nova kolekcija Aleksandra Zabunovića

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook