VIP poziva

dana Apr22 2014

Vip mobile i Beogradski festival igre su sa ponosom predstavili četvrti laureat priznanja „Vip poziva”.  Ova jedinstvena nagrada je po četvrti put u Srbiju „vratila“ naše istaknute plesne umetnike koji su postigli zavidnu karijeru u inostranstvu i kojima se dodeljuje priznanje za umetnički opus i afirmaciju naše baletske umetnosti u svetu. Na taj način srpski baletski umetnici, bilo da su igrači, koreografi, direktori baletskih kompanija, repetitori ili pedagozi, dobijaju mogućnost da se posle mnogo godina vrate na scene na kojima su napravili svoje prve baletske korake i predstave presek svog rada od odlaska iz Srbije.

Beogradski festival igre i Vip mobile dele zajedničke vrednosti, kao što su podržavanje mladih i uspešnih umetnika koji postižu vrhunske rezultate, poseduju takmičarski duh i imaju želju za napredovanjem. Zahvaljujući Festivalu, kao i institucijama i kompanijama koje su prepoznale vrednost ovog kulturnog događaja, Srbija danas uživa zavidnu poziciju na svetskoj plesnoj mapi, jer najzanimljiviji deo inostranih plesnih naslova svakog aprila stiže i na naše pozornice.

U užoj konkurenciji za priznanje „Vip poziva“ za 2014. godinu, bilo je mnogo značajnih baletskih stvaralaca. Na osnovu odluke petočlanog žirija Vip poziva pred domaću publiku baletskog umetnika i direktora Velikog kanadskog baleta iz Montreala,  Gradimira Pankova.

Kao generalni pokrovitelj Beogradskog festivala igre, Vip mobile je uveo prepoznatljiv model ulaganja velikih kompanija u srpsku kulturu, dok zajednički kreiran slogan „Komunikacija u pokretu“, najbolje oslikava snagu šestogodišnje saradnje.  Kroz različite projekte, među kojima su najznačajniji nagrada „Vip poziva“, projekat za najmlađe „Vip talenti“ i podrška Nacionalnoj fondaciji za igru, Vip doprinosi razvoju umetničke igre u Srbiji.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “VIP poziva”


« Uskoro počinje Serbia Fashion Week

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook