Vikend uz izložbu Percepcije: Žena po meri društva?

dana Oct11 2018

Izložba ‘‘Percepcije. Žena po meri društva?” koja je postavljena u Galeriji Matice srpske, u prve dve nedelje privukla je veliki broj posetilaca. U okviru pratećeg programa ove izložbe predstojećeg petka i subote u Galeriji Matice srpske posetioce očekuje zanimljiv program.

U petak, 12. oktobra u 18.00 sati biće održano predavanje Žene kao emancipatorke kulturnog života međuratnog Beogradaprof. drRadine Vučetić, istoričarke. U subotu, 13. oktobra u 18.00 sati biće održano predavanje U susretu sa delom Sare Lukas, kao jedno u nizu predavanja posvećenih životu i stvaralaštvu britanskih i srpskih umetnica. Msr Nikola Ivanović, istoričar umetnosti govoriće o radu jedne od najpoznatijih britanskih umetnica današnjice. Za najmlađe posetioce biti organizovane subotnje kreativne radionice u redovnom terminu od 11.00 do 12.30 sati.

Takođe, za mlade su organizovane posebno osmišljene radionice u saradnji sa Per.Art organizacijom i Centrom E8 iz Beograda. Ulaz na programe petkom i subotom je besplatan.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vikend uz izložbu Percepcije: Žena po meri društva?”


« Evropski jazz na otvaranju Pančevačkog jazz festivala

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook