Viber uskoro predstavlja instant video poruke i ekstenzije za ćaskanje

dana Dec22 2016

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, uskoro će predstaviti svoju ažuriranu verziju, koja će korisnicima ponuditi tri nove funkcije na njenoj platformi. Ova verzija će sadržati potpuno nove instant video poruke, ekstenziju za ćaskanje koja korisnicima omogućava pristup uslugama ostalih ponuđača i brzu pretragu stiker paketa, kao i redizajnirane emotikone – novog, zabavnog izgleda.

Instant video poruke

Uz kratak dodir i pritisak na dugme, korisnici će biti u mogućnosti da snime video poruku za svoje prijatelje. Ova nova funkcija je ugrađena u okvir ćaskanja, i pristupa joj se kratkim prevlačenjem prsta preko dugmeta za glasovnu poruku. Na taj način, korisnici će moći da se lako prebace između glasovnih i video poruka, što će im omogućiti da razgovaraju sa svojim prijateljima na način kojiim u tom trenutku najviše odgovara. Instant video poruke na Viberu predstavljene su kao cirkularni video i ograničene su na 30 sekundi trajanja –čineći ih lakim, prostim i zabavnim za upotrebu.

Ekstenzije za ćaskanje

Korisnici će uskoro imati mogućnost da pristupe uslugama raznih spoljnih ponuđača direktno putemVibera. Ažurirana verzija će biti predstavljena u saradnji sa Giphy, Wikipedia i TheMovieDB –uz redovan priliv novih partnera u predstojećem periodu.

Pristup ovim uslugama je veoma jednostavan; korisnici će dodirom na “@” moći da izaberu naziv usluge, praćen upitnikom za pretragu. Dodatno će im biti omogućeno da na isti način pristupe i Viberovoj zbirci zabavnih stikera. Prostim dodirom na @ stickers ili simbola @, biće im momentalno omogućena pretraga njihovih omiljenih stikera.

Redizajnirani emotikoni

Kao dodatak na spomenute nove funkcije, Viber je redizajnirao sve emotikone koji su dostupni na njegovoj aplikaciji. Novi prikazi su dizajnirani u ravnoj, raznobojnoj estetici koja ih vizuelno izdvaja i čini neuporedivo zabavnijim za upotrebu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Viber uskoro predstavlja instant video poruke i ekstenzije za ćaskanje”


« ’Retouch Yourself’ u galeriji Štab!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook