Viber predstavio novu verziju 6.8 i zabavne “Stikere na fotografijama”

dana Mar31 2017

Jedna od najpopularnijih svetskih komunikacionih aplikacija – Viber – upravo je objavila lansiranje verzije 6.8, koja je sada dostupna i za iOS i Android platforme.

Najatraktivnija karakteristika ove verzije je uvođenje Stikera na fotografijama, koji će korisnicima pružiti nov i zabavan način upotrebe njihovih omiljenih Viber stikera. Ova karakteristika  omogućava svojim korisnicima da kreativno izmene svoje fotografije “lepljenjem” bilo kog stikera iz preuzetog paketa – što će, na taj način, njihovim fotografijama pružiti zabavan i lični pečat. Ovo ažuriranje takođe sadrži i novi stiker paket posebno dizajniran za dodatak “Stikera na fotografijama”, koji sadrži šešire, naočare, brade i druge alatke i vizuale koji će vam pomoći da dodatno ukrasite vaše fotografije!

Stikeri na fotografiji

Viber korisnici razmenjuju preko 40 milijardi stikera širom sveta od postojeće kolekcije – koja sadrži preko 32,000 stikera dostupnih na Stiker Marketu – što Viber stikere čini jednom od najvećih i najraznovrsnijih kolekcija stikera dostupnih u razmeni poruka širom sveta danas. Ova nova opcija ponudiće još zanimljiviji i zabavniji vizuelni sadržaj za razmenu poruka kroz kombinaciju fotografija i stikera, što predstavlja već drugu – odnosno treću vrstu razmene poruka na Viberu po popularnosti, odmah iza slanja standardnih tekstualnih poruka.

Ovo je jedna od serije aktuelnih i budućih inovacija koju Viber uvodi u cilju inspirisanja korisnika da podele svoja iskustva i osećanja na originalan način unutar zajednice svojih bliskih kontakata na Viberu. I, zato – budite inspirisani da se kreativno izrazite i ukrasite svoje fotografije Viber stikerima – i uživajte u jedinstvenoj kombinaciji kreativnosti i zabave koju sada možete podeliti i sa svojim prijateljima!

Naučite kako da primenite “Stikere na fotografijama” putem sledećeg instruktivnog video-klipa.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Viber predstavio novu verziju 6.8 i zabavne “Stikere na fotografijama””


« Beogradski mesec fotografije do 30.aprila

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook