Veliki seminar u Domu omladine: Moć govora tela – Marko Burazor

dana Apr26 2017

Neverbalna komunikacija je važna u svim oblastima života: na poslu, prilikom razgovora za nov posao, u partnerskim odnosima, u opštem okruženju.

Zbog sve većeg interesovanja za tu temu 6. maja održaće se veliki seminar u Domu omladine „Moć govora tela“ koji vodi mr Marko Burazor, poslovni konsultant i autor knjiga „Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)“ i „Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II)“.

Moć govora tela je seminar koji uvodi u svet neverbalne komunikacije koja predstavlja 93% ukupne komunikacije koju čovek obavlja. Svega 7% komunikacije jeste ono što se govori rečima.

Seminar

Pored nekih najosnovnijih alata i pojmova koji će pomoći u proceni šta druga strana govori, na ovom seminaru biće predstavljeni i bitni detalji izraženi u vidu mikroekspresija i ponašanja na koja posebno treba obratiti pažnju. Seminar će se posebno baviti temom kako govor tela može da pomogne u ostvarivanju ciljeva i kako ostaviti odličan prvi utisak.

Oganizator seminara „Moć govora tela” je Finesa – edukativni centar.

Ulaznice po ceni od 1200 dinara mogu se nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima, uključujući blagajne Doma omladine, Kombank Arene, Bilet centra, TC Ušće, kao i online na http://finesa.edu.rs i www.eventim.rs .

Uz kupljenu ulaznicu, svi učesnici dobijaju na poklon autorovu prvu knjigu “Naučite jezik kojim ceo svet govoro” (Neverbalna komunikacija na delu).


Jovana Šošević
je "Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš. " | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Veliki seminar u Domu omladine: Moć govora tela – Marko Burazor”


« 14.Noć muzeja! Subota kada je ok da klinci ostanu budni do kasno

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook