Velika Britanija u Njujorku

dana Mar7 2012

Kako je posle rođenja ćerkice popila eliksir mladosti i preko noći se vratila u “size ZERO”, tako krojene odevne kombinacije predstavila je i na Njujorškoj nedelji mode.

Nešto ozbiljnije i uže (u odnosu na prošlu kolekciju) kreacije, očigledno namenjene samo damama koje imaju (ne)dovoljno kilograma da prate siluetu haljina, očekuju nas ove jeseni na svim prodajnim mestima ove kreatorke. U slučaju da se nekome baš mnogo sviđaju kreacije, a trenutna kilaža vam ne dozvoljava da uđete u njih, počnite sa gladovanjem odmah kako biste do septembra bili dovoljno fit da ih nosite.

Photo credits: http://www.style.com


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Velika Britanija u Njujorku”


« Lorenzo Riva jesen/zima 2012

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook