Vampiri I VIS Limunada

dana Mar27 2016

„Mikser Goes Retro!“ festival, u organizaciji Mikser House-a i plesnog kluba “Sinatra”, održava se 2. aprila u Mikser House-u i celodnevnim programom će publiku vratiti u stara dobra vremena prošlog veka. Jednodnevni festival biće zatvoren koncertnom igrankom od 21 čas, kada će nastupiti čuveni “Vampiri” i “VIS Limunada”.

Mikser Goes Retro!

Posetioci “Mikser Goes Retro!” festivala će biti u prilici da pogledaju izložbu oldtajmera, nauče kako da plešu sving, da naprave novu retro frizuru, urade „old school“ tetovažu, odmere snage u fliperu ili nabave komad vintage odeće, obuće ili aksesoara kakve su nosili Odri Hepbern, Hemfri Bogart, Elvis, Merilin i druge ikone čijem stilu se i danas divimo.

Mikser House i Sinatra plesni klub pozivaju i sve zainteresovane izlagače vintage i antikvarnih predmeta iz 20. veka koji žele da učestvuju u dnevnom programu „Mikser Goes Retro!“ festivala da se prijave i rezervišu svoj štand putem mejla retro@mikser.rs. Kotizacija je 3000 dinara, a dobrodošli su svi izlagači vintage i retro odeće i obuće, nakita, aksesoara, dekorativnih predmeta, antikviteta, starih knjiga i ploča. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, opis izlaganih predmeta uz fotografiju i kontakt (telefon, facebook strana i / ili veb sajt).

Vampiri

Dnevni program festivala je otvoren od 12 do 19 časova, a ulaz je 200 dinara.

Večernji program počinje u 21 čas, kada sve posetioce očekuje prava retro igranka. Svi zaljubljenici u retro zvuk i modu su pozvani da se naoružaju dobrim raspoloženjem, jer ih na bini Mikser House-a čekaju kultni Vampiri! Poslednja velika grupa stare Jugoslavije, kako kritičari vole da nazivaju čuveni beogradski bend, će podsetiti publiku na romantične trenutke njihanja na podijumu za igru uz “Pokloniću joj nebo” i naterati da istroše cipele za ples uz “Rama Lama Ding Dong” i druge poznate hitove.

Uz “Vampire”, 2. aprila će nastupiti i pokretači šlager renesanse “VIS Limunada”, muzički ansambl koji stvara i izvodi numere inspirisan međunarodnom popularnom muzikom sredine 20. veka i nastupima oživljava ovaj uzbudljivi period kroz specifičnu prizmu jugoslovenske popularne kulture.

VIS Limunada

 Ulaznice za koncert Vampira i VIS Limunade nabavite na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 500 dinara. Cena će na ulazu biti 700 dinara, a karta kupljena u pretprodaji važi i za dnevni deo programa “Mikser Goes Retro!” festivala.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vampiri I VIS Limunada”


« Jelena Kostić kao gostujući predavač na IUI

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook