Uzbudljiva pozorišna jesen za tinejdžere u Domu Omladine

dana Sep23 2017

Dom omladine Beograda i Studio Centar nastavljaju saradnju, sa uspehom započetu u maju ove godine, na realizaciji edukativnog pozorišnog repertoara za mladu publiku. I u jesenjoj sezoni za tinejdžere pripremamo uzbudljiv i zanimljiv program, koncipiran sa idejom da publika u kamernom ambijentu bude aktivni učesnik dešavanja na sceni, a nakon svake predstave organizovaćemo i razgovor sa relevantnim gostima, o problemima i temama kojima se predstave bave.

Do Nove godine, Studio Centar i Dom omladine Beograda će realizovati šest predstava, od kojih su neke već igrane na ovoj sceni: “Mi deca sa stanice Zoo”, “Dnevnik Ane Frank”, “Sve je to Rock’n’Roll”, dok će premijerno biti izvedene: “Rijaliti Škola”, po motivima knjige “Škola”, Jasminke Petrović, “Deca na internetu 2”, predstava o zloupotrebi dece na internetu i “Otuđenje” po kratkim dramama Ežena Joneska.

Jesenji program počinje 26. septembra sa početkom u 20 časova, predstavom “Mi deca sa stanice Zoo”, dok će u sredu 27. septembra, biti izvedena predstava “Rijaliti Škola”, takođe od 20 časova, uz razgovor sa autorkom knjige “Škola”, Jasminkom Petrović.  U oktobru nas očekuju i predstave: “Dnevnik Ane Frank” i “Sve je to Rock’n’Roll”, a u novembru premijera predstave “Deca na internetu 2”. Kalendarsku godinu zatvoriće premijera predstave “Otuđenje”.

Nakon svake predstave biće organizovani razgovori sa publikom na temu o kojoj predstava govori, a specijalni gosti na tribinama biće naše istaknute ličnosti iz različitih sfera: umetnici, književnici, muzičari, psiholozi, inspektori, istoričari…

Ulaznice za sve programe se mogu nabaviti preko Eventim mreže, kao i preko veb i Fejsbuk stranice stranice Studio Centra. Cena ulaznica u slobodnoj prodaji je 500 dinara, dok su za školske i grupne posete obezbeđeni dodatni popusti.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Uzbudljiva pozorišna jesen za tinejdžere u Domu Omladine”


« Coca-Cola sistem predstavilo serijal o nezaboravnim ukusima Srbije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook