Uz veliku posećenost zavšen prvi Mepas Mall Beauty weekend

dana Nov19 2013

Prvi Mepas Mall Beauty weekend u Mostaru uspešno je završen nagrađivanjem sretnih dobitnika. Naime, tokom celog vikenda na prvom katu Mepas Malla je na Beauty weekendu bila aktivna i nagradna igra gde su posetioci ostavljanjem svojih podataka mogli osvojiti poklon pakete izlagača.

Pored toga posetioci su mogli takođe saznati sve o novitetima kozmetičkih kuća koje su izlagale, kupiti sebi ili dragoj osobi mirisni poklon ili koristan aparat. Dokaz da je gradu nedostajao događaj koji će na jednom mstu okupiti renomirana imena iz kozmetičke industrije je velika posećenost ovog događaja i zainteresiranost građana, posebno ženskog dela publike.

„Drago nam je da smo uspjeli pokazati da kozmetička industrija naše zemlje nimalo ne zaostaje nad onom europskom, te da su svjetski kozmetički hitovi veoma brzo dostupni u našoj zemlji. Bio je ovo vikend druženja, upoznavanja i pozitivnih emocija. Sve u svemu nešto za što se nadamo da ćemo ponoviti jer su posjetitelji veoma pozitivno reagirali na Beauty weekend.“, reči su organizatora.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Uz veliku posećenost zavšen prvi Mepas Mall Beauty weekend”


« Čarolija nakita Đenita

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook