Uz Labello do uspeha u Riju

dana Jul19 2015

Ovo leto obeležili su veličanstveni uspesi naših sportista, a posebno su nas obradovale košarkašice. Pored zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, osvojile su i naša srca i ponovo dokazale da su uspešne, lepe i hrabre.

IMG_7761

Na prethodnom prvenstvu Labello je bio njihov pouzdani saveznik, a nakon dve godine, sa zadovoljstvom se prisećamo simpatičnih scena Ane Dabović kako, čak i u najneizvesnijim momentima utakmice, maže Labello na usne.

IMG_7787

Nakon veličanstvenog uspeha na upravo završenom evropskom šampionatu, kompanija Beiersdorf je odlučila da ih ponovo obraduje godišnjim zalihama Labello proizvoda, sa željom da ih i ubuduće, a posebno na predstojećoj Olimpijadi u Riju, podrži u postizanju fantastičnih rezultata.

U prisustvu velikog broja medijskih kuća, Sanja Milovanović, junior brend menadžer za Labello kompanije Beiersdorf, svečano je uručila proizvode predstavnicama naše košarkaške reprezentacije: Milici Dabović, Dajani Butuliji i Sonji Petrović, u NIVEA prodavnici u Knez Mihailovoj. U veseloj atmosferi, uz osmehe i anegdote sa sportskih takmičenja, naše zlatne košarkašice plenile su energijom i još jednom pokazale da i te kako vode računa o negovanom i lepom izgledu. Baš kao što Labello neguje lepotu i postavlja visoke standarde kvaliteta, tako ume da prepozna ove vrednost i kod drugih. Zato nagrađuje najbolje.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Uz Labello do uspeha u Riju”


« Program u Kući kralja Petra Prvog

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook