Utisci sa predstave “Ribarske svađe”

dana Mar27 2018

Zahvaljujemo se Danijeli Nikolić, našoj čitateljki, na utiscima koje je želela da podeli sa vama. Pročitajte zašto vam preporučuje da pogledate predstavu pozorišta lutaka “Pinokio”.

Danijela Nikolić

Uživala sam na premijeri predstave “Ribarske svađe” u toplom i divnom ambijentu pozorišta lutaka “Pinokio”. Radi se o delu Karla Goldonija izvorno napisano na venecijanskom a ovde je izvedeno na dalmatinskom dijalektu. Radnja je dinamična, jako zahtevna za glumce koji su energični i srdačni i koji su nam na najlepši način dočarali mentalitet primorskih ljudi – impulsivnih, strastvenih, svadljivih, simpatičnih a nadasve komičnih. Zabaviće vas zaplet pun preokreta, groteske i smeha i sat i četrdeset minuta proleteće kao tren. Predstava je nešto sasvim posebno i osvežavajuće. Meni se svidela.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Utisci sa predstave “Ribarske svađe””


« Vaše recenzije: film “Pod pretnjom”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook