“Uskršnja izložba rukotvorina” i “Uskršnji vintage market”

dana Apr17 2014
Udruženje “Retro Chic” je povodom Uskršnjih praznika pripremilo dve tematske izložbe koje su od danas postavljene u Euro Centru – Beograd, Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu), na platou ispred Umetničko zanatske galerije “Art Forma” i novog “Šik Retro” Vintage Showroom-a, od 17-19. aprila, svakodnevno 12-20h.
Za čitaoce modnog portala STYLE.RS, Retro Chic je pripremio poseban popust od 10% na sve izložene artikle dok traje izložba.
U okviru “Uskršnje izložbe rukotvorina” posetioci će moći da uživaju u unikatnim predmetima odabranih domaćih dizajnera koji su pripremili originalna rešenja za Uskršnje dekoracije u domu. Pored praznične ponude, za vreme trajanja izložbe, u Umetničko zanatskoj galeriji “Art Forma” koja u stalnoj postavci ima radove više različitih dizajnera, biće aktuelni i popusti i sniženja na sve izložene radove (unikatna garderoba, nakit, modni detalji i sl.).
U okviru “Uskršnjeg vintage marketa”, pored standardne ponude Šik Retro Vintage Showroom-a, imaćemo i gostujuće kolekcionare neobičnih, unikatnih komada odeće, obuće, nakita i modnog aksesoara, ali i probranih starina i antikviteta za kuću i sl. U ponudi vintage marketa biće i dizajnirani predmeti za kuću inspirisani starinskim, retro motivima.
U prazničnom raspoloženju, pored kreativnog druženja, očekuje vas i svakodnevni muzički program i zanimljivi tematski sadržaji.
Dobrodošli!
Srećan Uskrs želi vam Udruženje “Retro Chic”!

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Uskršnja izložba rukotvorina” i “Uskršnji vintage market””


« Dodir Pariza u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook