Upoznajte Miss Eli

dana Nov22 2017

Miss Eli je modni brend koji će mame birati kako za svečane prilike, tako za svakodnevne kombinacije svojih princezica.Iza ove bajke za  devojčice stoji dizajnerka Tatjana Krstić, koja već nekoliko godina, inspirisana upravo svojom ćerkom, posvećeno stvara najlepše odevne predmete za uzrast između 2 i 12 godina.

Po rođenju moje  ćerke Elenine, počela sam da kreiram garderobu samo za nju. Toliko sam uživala u pravljenju unikatnih stvari za nju, da sam malo po malo, kako je rasla, uspela da stvorim ovu lepu priču. Inspirisana Elenom dobila je naziv “Miss Eli”. U svaki ručno izradjeni komad garderobe utkano je mnogo pažnje, ljubavi i truda, a gotovo svi odevni komadi su vanvremenski i izuzetno kvalitetni, tako da sam sigurna da ih može poneti i više generacija” – kaže Tatjana.

Miss Eli se nalazi u srcu Beograda u Dobračinoj 13, a po prvi put revijom predstavlja novu kolekciju, i to u sali Envoy hotela – Envoy Conference  u Gospodar Jevremovoj 47, u nedelju, 3. decembra 2017. u 16h.U ulozi  manekenki naći će se devojčice od 2 do 12 godina.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Upoznajte Miss Eli”


« Dela Griga i Dvoržaka otvoriće HYPERCUBE koncertnu sezonu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook